Глобално отличие

Глобален център на 2015 година

Учебен център Ню Харайзънс България беше избран за Глобален център на 2015 година сред над 300 центъра на New Horizons Computer Learning Centers в повече от 60 държави по света.

Оценяването се извършва за периода от 1 юни до 31 май по комплекс от критерии: пазарно присъствие, качество и ръст в обученията.

Наградата Глобален център на New Horizons се присъжда на най-добрия измежду 8 най-добри регионални центъра – 4 за Европа, Азия, Африка и Близкия изток, Южна Америка и 4 за САЩ (малки, средни, големи и мега центрове).


Международнo отличие

Европейски център на 2015, 2014 и 2012 година

Ню Харайзънс България печели награда за Европейски център на 2015, 2014 и 2012 година в глобалната мрежа на New Horizons. През 2014 г. българският учебен център беше избран измежду 30 центъра на Ню Харайзънс в региона.

Критерии за оценка

Изборът беше направен въз основа на три ключови показателя:

  • пазарен дял
  • ръст на приходите
  • качество на доставените обучения

Топ доставчик на ИТ обучение в България

Водещ център за ИТ обучения сп. „ИКТ Топ 100“

През 2016 г. Ню Харайзънс България отново оглави сектор „Обучения“ в класацията на ICT медия и Computerworld България за най-успешните ИКТ компании в България – „ИКТ Топ 100“. Това е седма година, в която Ню Харайзънс е отличена като водеща компания в ИТ тренинг сектора, на база приходи (2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011 и 2008 г.).

Класацията „ИКТ Топ 100“ се провежда повече от две десетилетия. Тя представя информация за финансовите постижения на най-големите компании в ИКТ бранша и прави сравнителен анализ между тях по сегменти.

Топ 20 на ИТ тренинг компаниите в света

В топ 20 на най-добрите компании за ИТ обучение сп. TrainingIndustry.com

Престижната класация на Top 20 IT Training Companies на TrainingIndustry.com определя глобалната мрежа на New Horizons за една от 20-те най-добри компании за обучение по информационни технологии в света в 9 поредни години (2008-2016 г.) .

Селекцията на двадесетте най-добри доставчици на ИТ обучение в света се прави въз основа на следните показатели:

  • Лидерство и иновации в ИТ обучението
  • Обхват на ИТ тренингите и методите на доставка
  • Размер на компанията и потенциал за растеж
  • Клиентска мрежа
  • Географски обхват

Информационна сигурност

EC-Council Newcomer of the Year 2011

The International Council of E-Commerce Consultants (EC-Council) награди Ню Харайзънс България за провеждането на обучения по информационна сигурност на световно ниво.

EC-Council е водеща международна организация в разработката на специализирани програми за тренинг и сертификация в областта на информационната сигурност, сред които престижните Certified EthicalHacker (CEH), Computer Hacking Forensics Investigator (CHFI), Licensed Penetration Tester (LPT).