Партньори и оторизация

Ню Харайзънс България е сертифициран партньор на редица водещи световни компании в областта на информационните технологии. Благодарение на сътрудничеството с тези организации, можем да гарантираме на нашите клиенти най-качественото и ефективно обучение в ИТ индустрията.

Microsoft партньор за обучения

Всеки Microsoft курс в Ню Харайзънс България се провежда по официален учебен план – Microsoft Official Curriculum (MOC), и се води от сертифициран инструктор – Microsoft Certified Trainer (MCT). Ню Харайзънс България предоставя пълна гама от технически и офис курсове на Microsoft и приема ваучери за безплатно обучение Microsoft SATV.

IBM партньор за обучения

Ню Харайзънс предлага оторизирано IBM обучение чрез партньорството си с Arrow Electronics Inc.,
в ролята му на IBM Global Training Provider.

Оторизиран партньор на CompTIA

CompTIAНю Харайзънс България провежда официални обучения на CompTIA, по одобрени учебни програми, подготвящи за придобиването на CompTIA сертификати. CompTIA курсовете и сертификатите от Ню Харайзънс България помагат за успешното начало на вашата ИТ кариера.

Акредитиран учебен център на EC-Council

Като единственият акредитиран учебен център на EC-Council (EC-Council Accredited Training Center) за България, Ню Харайзънс България е оторизиран да провежда официални EC-Council курсове, сред които световноизвестните програми Certified Ethical Hacker (CEH), Computer Hacking Forensics Investigator (CHFI) и Licensed Penetration Tester (LPT).

Акредитирана обучаваща организация за ITIL® & PRINCE2®

В ролята си на Акредитирана от PEOPLECERT обучаваща организация за ITIL® и PRINCE2®, Ню Харайзънс България провежда обучения за ITIL® и PRINCE2® по най-новите учебни програми, който помагат да постигнете най-добри резултати от вашето обучение.

Одобрен от AXELOS изпитен център за ITIL® & PRINCE2®

Като одобрен от AXELOS сертификационен център за ITIL® & PRINCE2® изпити, Ню Харайзънс България ви дава възможност да положите вашия изпит в модерен и удобен сертификационен център веднага след края на обучението си или в удобно за вас време.

Партньор за обучения на EPI

EPI доставя широка гама от услуги за инфраструктурата на центровете за данни, като помага на организациите да правят дизайн, имплементират, оптимизират, тестват, обслужват и поддържат центровете за данни с критично значение, така че да надхвърлят очакванията на бизнеса.
В партньорство с EPI, Ню Харайзънс България доставя широка гама от световно признати сертификационни учебни програми, които подпомагат създаването на устойчиви организации. Програмите на EPI започват от базовото ниво на планиране на центъра за данни, до възстановяването от бедствия и комуникация при кризисен мениджмънт.

Партньор за обучения на Simagine

Ню Харайзънс България стана парнтьор на Simagine Business Simulations, за да улесни въвеждането на програми за промяна и подобрение на процеси във вашата организация. Бизнес симулациите на Simagine са реалистични, ангажиращи и 100% приложими за всяка организация. С тяхна помощ ще разработите по-ефективни решения за по-добрата работа между ИТ и бизнес отделите, оптимизация на бизнес процесите, управление на проекти и ИТ услуги.