Вижте какво казват нашите курсисти

 • Учебната програма покри изискванията ни и нуждата от задълбочени знания в областта на бизнес анализа. Благодарим за съвместните усилия и коректното отношение, като крайната ми оценка за обучението е отлична.

  П. Вутов - Софтуер Груп България

 • Обучението за Project Management Professional (PMP®) ми помогна да задълбоча познанията си относно процесите и терминологията, свързани с управлението на проекти, както и да се срещна с колеги от други фирми, които имат същите задачи.

  Г. Беличански - частно лице

 • Инструкторите на учебния център се представиха на високо ниво и оказаха значима подкрепа при усвояване на учебния материал. Добре оборудваните и комфортни учебни зали също спомогнаха за приятната работна атмосфера.

  Е. Минев - Кока-Кола Хеленик

 • Впечатленията ми от инструктора Георги Георгиев са изцяло положителни. Много ясно, точно и подробно обяснява, като винаги отговаря на зададените въпроси.

  Б. Генов - частно лице

 • Крайната ми оценка за курс Project Management Professional (PMP®) е отлична. За мен Ню Харайзънс България е добър и надежден партньор в областта на обученията.

  С. Колева - Cash Credit

 • Организираното обучение за Certified Ethical Hacker се отличаваше със систематизираност на материала и задълбочена методология на провеждане. Лекторът показа компетентност и богат опит, като отговори на всички мои въпроси.

  Л. Николов - частно лице

 • С настоящето писмо Представителството на Европейската Комисия в България препоръчва Ню Харайзънс като надежден и отговорен партньор, който е в състояние да изпълни обучения по информационни технологии в национален мащаб в срок и с отлично качество.

  О.Златев - Представителство на Европейската Комисия в България

 • Благодаря на преподавателя (Стефан Георгиев) за неговата отзивчивост да отговори на всички наши допълнителни въпроси, свързани с практическото приложение на продукта в предстоящия ни процес на оптимизиране на работните процеси.

  Е. Тодорова - Новартис Фарма Сървисиз

 • Всичко е идеално. Курсът е изключителен – отговаря на въпросите, практически насочен и надминава очакванията на всеки.

  М. Георгиева - Карлсберг България

 • Отлична комбинация от теория и практика, напълно приложима в ежедневната работа.

  П. Павлов - Райфайзенбанк

 • Чудесен баланс между представяне на информацията и упражняване в използването ѝ; приятелската атмосфера силно подпомага усвояването на материала!
  Курсът ме запозна последователно и подробно с Excel, като същевременно преподавателят отговаряше и на конкретни въпроси. Много приятна атмосфера и съвременна техника.

  Ю. Кирчева - Комметрик

 • И двата курса, които посетих (Excel и PowerPoint) бяха изключително добри. Освен че преподавателите са много добре технически подготвени, умеят да представят материала по интригуващ и запомнящ се начин.

  П. Виинанд - Челопеч Майнинг

 • Курсът оправда напълно очакванията ми. Ако имате затруднения с използването на някои от Microsoft Office приложенията, това е мястото.

  M. Георгиева - Райфайзенбанк

 • Много съм впечатлена от инструктора (Костадин Купенов) и познанията му, както и от цялостното PMP® обучение. Изключително добре познава целия процес, обеснява сложни наглед понятия с лесни и разбираеми примери, не подминава нито един зададен въпрос. Добра организация, подкрепа от страна на Ню Харайзънс, професионален лектор. Абсолютно отговори и надвиши в някои аспекти очакванията ми.

  А. Гогова - частно лице

 • Рядко се случва да попаднеш на човек, който не само знае как да си върши работата, но и умее да бъде преподавател (Любомир Матеев). Безкрайно съм доволна.

  С. Савова - частно лице

 • Изключително качествен преподавател. Успя да ни задържи вниманието през целия период на обучение. Личи си, че има много практически познания, които покриват теоретичния материал. Много силно съм впечатлена от уменията й на презентатор и ще се радвам отново да присъствам на курс, воден от Лили (Лилия Николова). От много отдавна не бях срещала лектор като нея, който освен всичко друго направи идването удоволствие и взимането на тежкия материал лесно и разбираемо.

  В. Илчева

 • Запиши се! Изкарай този курс (Web Design Marathon) ще ти е от полза!

  A. Аджов

 • Професионално, гъвкаво и приятелско отношение. Много добра база, добър лектор. Най-ценно за мен беше, че инструкторът (Костадин Купенов) предостави възможност за споделяне на опит между отделните участници, много интерактивно и динамично обучение.

  П. Лазарова

 • Крайната ми оценка за CISSP курса е отлична и бих препоръчала Ню Харайзънс България на колеги, които проявяват интерес към услугите на организацията. За мен Ню Харайзънс България е добър и надежден партньор в областта на обученията.

  П. Иванова - Societe Generale Expressbank, Варна

 • Препоръчвам техническите Microsoft обучения в New Horizons Bulgaria като ниво на провеждане и за повишаване на техническите компетенции при осъществяване на специфични проекти.

  Веселин Миланов - Head of IT Operations, Fraport Twin Star Airport Management AD

 • По време на обучението се научихме как да моделираме, анализираме и контролираме бизнес процеси. Изключително полезно ни беше съчетаването на теория с реални казуси и практически упражнения.

  Мая Младенова - Директор 'Фирмено развитие' ГАЗТЕК БГ АД