Анелия Манчева

Project Manager, Operational Excellence Lead, Trainer

Анелия Манчева Свържете се с нас

Анелия Манчева е опитен професионалист в сферата на управлението на проектите, процесите и операциите. В продължение на много години тя успешно имплементира Lean/Six Sigma методологията в организациите, в които работи, както и в тези, които консултира. Някои от основните насоки в работата й включват VSM (Value Stream Mapping), анализ и визуализация на бизнес процеси, управление на промяна, установяване на ключови показатели за ефективност и контрол на постигането им.

Кариерата на Анелия стартира в аутосорсинг индустрията, където, след задълбочаване на познанията си в сферата на Lean и работа с данни, тя решава да се отдаде на най-добрите практики в областта на оперативното съвършенство, работейки и с компании от сферата на производството. Тя има опит в международни гиганти като AIG, Ingram Micro и Sutherland, където е била на ключови позиции в сферата на подобрението на процеси.

Завършва магистърската си програма по Политически науки в Амстердам, Холандия и говори свободно испански, португалски и английски език.

Какво казват курсистите ни за нея

„Анелия обясняваше много детайлно и беше видно, че притежава дълбоки знания по темата. Тя даваше много примери от практиката. Наистина харесах как тя движеше групата ни и ни мотивираше да споделяме личен опит, въпреки че ние не бяхме много разговорчиви.“
Site Quality Manager, Concentrix

„Благодарение на курса, ще мога значително да увелича качеството на извършваната работа, продуктивността си, способносста да мисля иновативно, удовлетвореността на клиентите и да намаля разходите.“
Finance Receiving Service Transition Lead, Cargill

Сертификати

  • Lean Six Sigma Green Belt (IASSC)
  • Project Management Professional (PMP®)