Нашият учебен каталог

Свържете се с нас

Ню Харайзънс България
бул. Драган Цанков 36
Интерпред, Блок А, етаж 6
София, 1040

office@newhorizons.bg
Обучения: +359 885 666 815
Изпити: +359 885 601 989

Microsoft Excel курсове

Обученията за Microsoft Excel на Ню Харайзънс

Microsoft Excel е най-популярната програма за работа с електронни таблици. Независимо дали все още нямате опит с Excel, или имате добри познания за продукта, нашите курсове за Excel 2016 / 2013 / 2010 ще ви научат на техники и тънкости, чрез които ще можете да използвате Excel по-ефективно и професионално.

Ню Харайзънс България предлага пълна гама от курсове за Microsoft Excel 2016 / 2013 / 2010, подходящи за потребители на различно ниво на владеене на продукта. С обученията за Excel ще научите как да:

  • Извършвате прости и сложни калкулации с помощта на формули
  • Форматирате и принтирате таблици
  • Създавате графики
  • Създавате и използвате пивотни таблици


Инструктори

Гергана Копанарова

Гергана Копанарова

Гергана Копанарова е сертифициран Microsoft Office Master и води обучения по Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint, Visio, Teams, OneNote). Провеждала е обучения за много корпоративни клиенти в България, включително Vivacom, Банка ДСК, Lidl България, Lufthansa Technik, Първа инвестиционна банка, компания Louis Dreyfus, Borika Bank Service, Sensata Technologies, Internet Securities, Scania и други. Гергана притежава високо ниво на експертиза в Microsoft Office, която използва в работата си, както в групови обучения, така и при индивидуални консултации на клиенти. Вижте пълния профил на Гергана.

Христине Дикиджиян

Христине Дикиджиян

Христине разсъждава аналитично и умее да обясни материала разбираемо, да приведе подходящите примери и умее да стимулира участниците да бъдат активни в учебния процес. Лесно се адаптира спрямо темпото на всяка група и нивото на познание на участниците в нея. Подхожда с интерес към всички нови поставени казуси и няма да остави неотговорен нито един въпрос, поставен от курсистите. Общуването с Христине е приятно и тя с лекота създава комфортна среда по време на обучението. Вижте пълния профил на Христине.

Стефан Георгиев

Стефан Георгиев

Стефан е сертифициран IBM и Microsoft инструктор със задълбочена техническа експертиза и доказан опит в управление на екипи и проекти, разработка и поддръжка на софтуер, консултантска дейност, поддръжка на сървърни и клиентски системи. Вижте пълния профил на Стефан.Какво казват нашите курсисти?
Тест за оценка на Вашето ниво

Колебаете се с кое ниво е най-подходящо да започнете обучението си по Excel? Направете нашия кратък тест, за да видите колко добре познавате ключовите характеристики на Microsoft® Excel!

Тест