Изпити и обучения по време на епидемичната обстановка

Как провеждаме обучения?

От март до май 2020 г. проведохме над 30 виртуални курса, които се отличиха като високо ефективни и много удобни за участниците. Затова решихме да запазим възможността курсистите да се включват и отдалечено.

Какво представляват обученията в Connected Classroom?

Всяка физическа стая в Ню Харайзънс България е свързана със съответстваща виртуална класна стая. В зависимост от темата много от курсовете могат да се провеждат в хибриден формат – т.е. курсистите сами да изберат дали искат да се включат през вируалната класна стая или да присъстват на място в учебния ни център.

Научете повече за Online LIVE® класна стая  

Сертификационни изпити

От 11.05.2021 г., поради опасността от заразяване с COVID-19, изпитите в нашия изпитен център ще се провеждат присъствено само 3 дни в седмицата: ВТОРНИК, СРЯДА, ЧЕТВЪРТЪК.

Моля да обърнете внимание, че някои изпити се предлагат с възможност за провеждане онлайн. Можете да видите списък в статията „Онлайн сертификационни изпити“.

Политика за гостите

Поставена е табела на вратата на нашия център. Чрез кратка серия от въпроси, описани на нея, молим нашите гости да потвърдят, че не са: пътували до засегната страна; били в контакт със засегнати лица или лица, пътували до засегната държава; или са проявили каквито и да е симптоми преди да влязат в учебния център. Табелата също така указва, ако отговорът на поне един от въпросите е положителен, е необходимо лицето да напусне учебния център и да промени периода на обучение или изпит по телефон, чат или имейл.

Ако курсистите / кандидатите за изпит влязат в центъра, ще бъдат помолени да потвърдят, че са прочели табелата за влизане и да попълнят кратко проучване.

Ние ще продължим да:

  • осигуряваме условия за спазване на дистанция между всички посетители в учебния ни център;
  • осигуряваме дезинфектант за ръцe в зоната за изчакване;
  • осигуряваме носни кърпички на кандидатите при пристигането им в центъра;
  • спазваме стриктно режима за почистване и дезинфекция.

Оценяваме Вашето разбиране и подкрепа в осигуряването на здраве и благополучие на нашите служители и непрекъснатостта на бизнеса.

Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се нас на:

office@newhorizons.bg

Обучения: +359 885 666 815

Изпити: +359 885 601 989

Бъдете здрави!