Изпити и обучения по време на епидемичната обстановка

Уважаеми клиенти и партньори на Ню Харайзънс България,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че вече провеждаме присъствени обучения и изпити в учебния ни и изпитен център, в съответствие с всички изисквания на Министерството на здравеопазването.

Как ще провеждаме обучения?

По време на извънредното положение проведохме над 30 виртуални курса, които се отличиха като високо ефективни и много удобни за участниците. Затова решихме да запазим възможността курсистите да се включват и отдалечено.

За да запазим високото качество на услугата ни, анализирахме спецификите на всички обучения. Избрахме такива, които да бъдат провеждани изцяло на място в класна стая и такива, които са подходящи да се проведат в хибриден формат.

Какво представляват хибридните обучения?

Хибридният формат представлява комбинация между присъствено и виртуално обучение.

Всяка физическа стая в Ню Харайзънс България е свързана със съответстваща виртуална класна стая. В зависимост от темата много от курсовете могат да се провеждат в хибриден формат – т.е. курсистите сами да изберат дали искат да използват вируалната класна стая или да присъстват на място в учебния ни център.

Научете повече за Online LIVE® класна стая  

Сертификационни изпити

Възстановяваме провеждането на сертификационни изпити в изпитния ни център. Всички изпити ще бъдат провеждани при необходимите мерки и допустимо разстояние между сертификационните кандидати. В тази връзка всеки кандидат за изпит е необходимо да носи със себе си маска и по време на изпита.

Моля да обърнете внимание, че някои изпити се предлагат с възможност за провеждане онлайн. Можете да видите списък в статията „Онлайн сертификационни изпити“.

Политика за гостите

Поставена е табела на вратата на нашия център. Чрез кратка серия от въпроси, описани на нея, молим нашите гости да потвърдят, че не са: пътували до засегната страна; били в контакт със засегнати лица или лица, пътували до засегната държава; или са проявили каквито и да е симптоми преди да влязат в учебния център. Табелата също така указва, ако отговорът на поне един от въпросите е положителен, е необходимо лицето да напусне учебния център и да промени периода на обучение или изпит по телефон, чат или имейл.

Ако курсистите / кандидатите за изпит влязат в центъра, ще бъдат помолени да потвърдят, че са прочели табелата за влизане и да попълнят кратко проучване.

Ние ще продължим да:

  • осигуряваме условия за спазване на дистанция между всички посетители в учебния ни център;
  • осигуряваме дезинфектант за ръцe в зоната за изчакване;
  • осигуряваме носни кърпички на кандидатите при пристигането им в центъра;
  • спазваме стриктно режима за почистване и дезинфекция.

Оценяваме Вашето разбиране и подкрепа в осигуряването на здраве и благополучие на нашите служители и непрекъснатостта на бизнеса.

Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се нас на:

office@newhorizons.bg

Обучения: +359 885 666 815

Изпити: +359 885 601 989

Бъдете здрави!