„НХ България“ ЕООД изпълнява европейски проект „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ | 30 януари 2021 г.

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.077-0175-C01
Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19
Научете повече…

Изпити и обучения по време на епидемичната обстановка | 13 март 2020 г.

Тъй като броят на случаите с коронавирус (COVID-19) продължава да ескалира в световен мащаб, Ню Харайзънс България предприе превантивни мерки за защита на здравето и безопасността на нашите служители, клиенти и доставчици. С тези мерки и с помощта на нашия план за непрекъснатост на бизнеса, който обхваща оперативни проблеми, свързани с прекъсвания на работата ни, искаме да осигурим непрекъснатост на висококачествените учебни услуги, които доставяме на клиентите си.
Научете повече…

Най-голям доставчик на ИТ обучения в България за 2016 | 18 юли 2017 г.

За шеста поредна година Ню Харайзънс България оглави сектор „Обучения“ в Топ 100 – класацията на най-успешните ИКТ компании в България, организирана от ICT Media и Computerworld България.
През 2016 г. компанията е обучила над 2500 курсисти по широка гама от теми, като: ITIL®, PRINCE2®, Agile, Scrum, PMP®, CAPM®, Business Analysis, Information Security, Cloud management, Microsoft® technical, Microsoft® Office, IBM® и други.

Ню Харайзънс стана партньор за CloudMaster® курсове | 8 ноември 2016 г.

Ню Харайзънс България ще проведе първите за България сертификационни курсове за облачни технологии по програмата CloudMaster® (Cloud Technologies, Cloud Operations, Cloud Architecture), в партньорство с National Cloud Technologists Association (NCTA) и Logical Operations. Обученията са силно практически ориентирани, без да са обвързани с конкретен доставчик на облачни услуги. Преминавайки през трите нива на програмата, курсистите придобиват знания и умения за използват популярни SaaS, PaaS и IaaS решения, като Microsoft Azure, Amazon Web Services, Rackspace, Digital Ocean, Puppet, Chef и др.

Топ 20 на най-добрите компании за ИТ обучение в света | 2 ноември 2016 г.

New Horizons Computer Learning Centers затвърди позицията си на глобален лидер в сферата на ИТ обученията, като за девета поредна година влезе в класацията на TrainingIndustry.com за 20-те най-добри компании за ИТ обучение в света: Top 20 IT Training Companies.

Топ доставчик на ИТ обучение в България за 2015 година | 12 юли 2016 г.

За 5-та поредна година учебен център Ню Харайзънс България беше посочен за най-голям доставчик на ИТ обучения в България в престижната класация на най-успешните ИКТ компании в България Computerworld Топ 100.
През 2015 г. компанията достави над 8000 човекодни ИТ и бизнес обучения и отбеляза близо 10% ръст в приходите спрямо предходната година.

Глобален център на 2015 година | 29 септември 2015 г.

През 2015 година глобалната мрежа на New Horizons отличи Ню Харайзънс България като своя най-добър център в Европа и в света, на база пазарно присъствие, качество и ръст в обученията. Наградата за Глобален център на New Horizons се присъжда на най-добрия измежду осем регионални центъра – 4 за Европа, Азия, Африка и Близкия изток, Южна Америка и 4 за САЩ. Регионалната награда за Европейски център на годината Ню Харайзънс България получава за трети път (2015, 2014 и 2012 г.).

Топ доставчик на ИТ обучение в България за 2014 година | 9 юли 2015 г.

Учебен център Ню Харайзънс затвърди позицията си на водещ доставчик на ИТ обучения в България, като за четвърта поредна година оглави сектор „Обучения“ в класацията на най-успешните ИКТ компании в България Computerworld Топ 100.
С 41% ръст на постъпленията на годишна база Ню Харайзънс България отчита приходи, равняващи се на ¼ от оборотите на всички участващи в класацията компании.
Проведените от Ню Харайзънс присъствени обучения през 2014 година надхвърлят 8000 човекодни и обхващат широк спектър от ИТ и бизнес курсове.

Европейски център на 2014 година | 16 октомври 2014 г.

Учебен център Ню Харайзънс България беше отличен за Европейски център на 2014 година от глобалната мрежа на New Horizons Computer Learning Centers. Отличието се присъжда на българския учебен център за втори път в последните 3 години, въз основа на ключови показатели като пазарен дял, обем и качество на доставените обучения. Българският учебен център беше избран измежду 22 центъра на Ню Харайзънс от 10 държави в региона: Чехия, Германия, Латвия, Испания, Ирландия, Румъния, България, Словакия, Швейцария, Англия.
'Дължим успехите си на нашите клиенти и партньори и им благодарим за това, че вече 10 години ни гласуват доверие. И през следващите години можете да очаквате да разширяваме портфолиото си с обучения за най-новите продукти и да осигуряваме първокласни инструктори от България и света', каза Николай Пенев, управител на Ню Харайзънс България.

Ню Харайзънс подписа договор с Arrow Electronics Inc. | 14 юли 2014 г.

New Horizons Computer Learning Centers подписа договор с Arrow Electronics Inc., в ролята му на IBM Global Training Provider, за провеждането на оторизирани IBM обучения в мрежата от над 300 учебни центъра на New Horizons по света.
Партньорството отваря нови възможности за IBM курсистите в България, които вече могат да избират от десетки курсове, доставени чрез интегрираните методи на обучение на Ню Харайзънс: присъствено обучение в група, Online LIVE® или Online ANYTIME®.
В Ню Харайзънс България курсистите могат да се възползват от отстъпка за оторизирани IBM курсове чрез програмата за предплатен 'абонамент' за обучения IBM Education Pack.
Вижте пълния списък с оторизирани IBM курсове или се свържете с нас за повече информация.

Топ доставчик на ИТ обучение в България | 8 юли 2014 г.

За трета поредна година Ню Харайзънс България оглави сектор 'Обучения' в класацията на вестник Computerworld за най-успешните ИКТ компании в България – 'ИКТ Топ 100'.
Класацията 'ИКТ Топ 100' на вестник 'Computerworld' излиза за 18-та поредна година. Тя представя информация за финансовите постижения на най-големите компании в ИКТ бранша и прави сравнителен анализ между тях по сегменти.

Спонсор за обучения на PMI Bulgaria Chapter® | Април 2013

От м. април 2013 г. учебен център Ню Харайзънс България ще подкрепя дейността на българското сдружение с нестопанска цел PMI България Чаптър в ролята си на PMI Bulgaria Chapter® Training Sponsor. Създадената през 2009 година PMI Bulgaria Chapter® има за цел да популяризира и наложи най-добрите практики и стандарти в управлението на проекти на PMI®. Сертификатите на Project Management Institute (PMI®) имат международна валидност и са търсени и ценени в редица индустрии (строителство, фармацевтика, ИТ, производство, телекомуникации и др.). Те дават достъп до голяма и престижна общност от сертифицирани специалисти в областта на управление на проекти.
Курсовете за управление на проекти в Ню Харайзънс България ще бъдат полезни както на професионалисти с опит в управление на проекти, които искат да се сертифицират; така и на хора, които сега навлизат в сферата на проектния мениджмънт; а също и на професионалисти, които търсят обучения със силна практическа насоченост.