Обучение с ментор

Предимства на обучението с ментор

Изберете сами темпото

Обучението с ментор на Ню Харайзънс връща времето във вашите ръце. Гъвкавият график ви позволява да натрупате ценни нови умения, без да нарушавате работния си ритъм. Можете да се фокусирате върху придобиване на знанията, от които се нуждаете, без да губите време с материал, който вече владеете. Обучението с ментор ви позволява да съчетаете ученето със служебните си задължения и неусетно да подобрите качеството на работата си.

Обърнете се към личния си ментор

Обучението с ментор се провежда в специално оборудвана учебна зала на Ню Харайзънс България. В нея получавате достъп до лична работна станция с два монитора. На единия следите учебния материал под формата на видео, текст и аудио, а другият ви дава достъп до тестова среда, на която да упражнявате практическите си умения по време на курса.

Докато учите и се упражнявате, инструктор на Ню Харайзънс е до вас, за да отговаря на въпросите ви, да ви напътства или да помага с упражненията. Този индивидуален подход създава стимулираща, уникална и ефективна среда за обучение.

Фокусирайте усилията си

Ако искате да учите само това, което ви е необходимо, без да губи ценно време, обучението с ментор е точно за вас.

Ню Харайзънс България ще оцени уменията ви преди началото на курса, за да се установят областите, на които трябва да се наблегне за достигане на желаното ниво на знания. Вашето обучение може да бъде персонализирано за да пасва идеално на конкретните ви лични или професионални нужди. Вие имате пълен контрол върху темпото на курса и материалът, който да покриете за да може да се фокусирате върху по-важното за вас.

Можете да преминавате по-бързо отделни части от обучението или да паузирате курса и да практикувате наученото толкова дълго, колкото ви е необходимо. Това ще ви помогне да натрупате трайни знания и умения, които уверено да приложите на практика на работното си място.

Искате да сте сигурни, че обучението с ментор е за вас?

Свържете се с наш учебен консултант и заповядайте на безплатна демонстрация още днес!