Учебни методи

Методи на обучение в Ню Харайзънс

Нашият подход към обученията

Искате да задълбочите техническите си познания или да навлезете в нова сфера? Отговаряте за обучението на служителите във вашата компания или сте мениджър, който иска да подобри уменията на екипа си?

Интегрираният учебен подход на Ню Харайзънс България превежда вас и вашите служители през целия цикъл на учебния процес, като ви спестява време и средства.

Как Ви помага интегрираният подход на Ню Харайзънс?

Интегрираното обучение позволява на курсистите и на техните мениджъри да свържат конкретните обучения със значимите бизнес цели, като добавя реални и измерими резултати. Достатъчно е да изберете метода на обучение, който най-добре отговаря на вашия стил на учене, цели и бюджет.

Интегрираният модел на обучение оценява уменията на отделните курсисти и следи прогреса им, като способства за създаването на трайни знания. Той дава възможност да се управлява обучението на служителите в цялата организация, като по този начин предлага по добра възвръщаемост на инвестициите от време и средства.

Независимо дали сте специалист, желаещ да подобри уменията си, или мениджър, чиято цел е обучение на екипа, нашият интегриран подход ще ви осигури точните курсове и цялостно решение за обучение, което доставя измерими резултати.

Оценка

Чрез оценка на конкретните нужди в началото на едно обучение, мениджъри и курсисти могат да идентифицират и да изберат правилните решения за постигане на максимална възвръщаемост на инвестициите в обучение. Последваща оценка потвърждава, че необходимото ниво е било постигнато.

Обучение

Ню Харайзънс предлага обучения, фокусирани върху нуждите на курсистите, създадени, за да осигурят измерима и стабилна бизнес стойност. Ние комбинираме най-доброто съдържание с най-модерните методи на обучение. Може да избирате измежду:

Нашите гъвкави учебни методи позволяват да контролирате графика, съдържанието и темпото на учебния процес – за вас или вашите служители.

Затвърждаване

Като част от интегрирания подход за обучение, предлагаме инструменти за затвърждаване на придобитите знания, които да доведат обучението до по-висока степен. Обучението е обогатено с допълнителни информационни ресурси и възможности за практически лабораторни упражнения, като: учебни ръководства, eCourseware, Learning Kits, Virtual Labs, Free Retake Policy, Certification Exam Preparation.

Валидиране

Валидирането позволява на курсистите и на мениджърите, ангажирани с обучение на персонала, да идентифицират придобитите знания, областите, които се нуждаят от подобрение, и стойността на придобитите умения. Чрез оценяване по време на курса, сертификационни изпити и следкурсови тестове и анкети, курсистите знаят, че постигат необходимите резултати от обучението.