Станете част от екипа ни!

Нашият екип е млад, прогресивен и дружелюбен. Винаги сме отворени да посрещнем нови колеги и партньори. Тук всеки служител намира всичко, от което има нужда за един спокоен, хармоничен живот:
 • конкурентно заплащане;
 • дългосрочни доверителни отношения;
 • спокойна работна обстановка;
 • приветливи и отзивчиви колеги;
 • ежегодни team building-и и други неформални срещи на екипа;
 • запознанства с нови хора – лектори, курсисти, партньори, клиенти, кандидати за изпит;
 • възможност за професионално израстване;
 • достъп до множество източници на знания – обучения, лектори, колеги, наръчници, обучителни портали, блогове, книги.

Какво ти дава работата като инструктор?

Всеки курс е една дискусия между хора със сходни интереси. Обменят се знания и опит. Представят се различни гледни точки. Това е в основата да се занимавам с обучение.
- Стефан Георгиев, IBM и Microsoft инструктор

Предизвикателството да успея да поднеса информацията така, че всеки да я разбере и в същото време на всички да им е интересно. И наградата да виждам как хората усвояват знания, които са им необходими и които ще улеснят много ежедневието им.
- Илияна Димитрова, Microsoft Office инструктор

Знаете, че съм много запален по темите бизнес анализ и управление на проекти. Колегите, които се записват на курсове, очевидно също са много запалени от темите - това е завладяващо, да работиш с хора, които обичат работата си. Въпросите, които задават, казусите, които искат да обсъждаме в часовете - това е страхотно.
- Костадин Купенов, Инструктор Business Analysis и Project Management

Харесва ми да бъда полезен на хората, да им помагам да бъдат по-добри в работата си и да развиват своя потенциал.
- Николай Пенев, Microsoft инструктор

На първо място ролята на инструктор ми предоставя възможност да срещна нови хора и да им бъда полезна по пътя, по който са поели. От друга страна вярвам, че процесът на обучение е двустранен и в този смисъл ми помага в това да самоусъвършенствам себе си като инструктор, да надграждам знанията и опита си с всеки изминал курс. Старая се да поддържам интерактивен ритъм по време на обученията и знанията, които получавам обратно от участниците, винаги са били ценни за мен.
- Гинка Илиева, PMP и Business skills инструктор

Преди да започнеш да обучаваш, се налага лично да изучиш дадени технологии. Така че преподаването дисциплинира да учиш регулярно, и то доста задълбочено! Следващият момент е да се опиташ да го поднесеш по най-разбираем начин на аудиторията. Това е може би най-сериозното предизвикателство към един лектор. Накрая идва удовлетворението, ако си успял чрез това обучение да дадеш шанс за реализация на младите хора. При това в областта на ИТ не само им даваш препитание, а им даваш много повече, включително и трамплин за бързо израстване като качествени специалисти! Tази радост не можеш да я получиш никъде другаде – и затова се занимавам точно с това!
- Георги Георгиев, Microsoft Technical инструктор

Защо в Ню Харайзънс България?

А къде другаде?! В България Университетът и Ню Харайзънс България са най-големите центрове за обучение, така че най-естествено – това е моето място за провеждане на обучения. Предлагат се възможности за обучение в много широк спектър от ИТ технологии, т.е. има много голямо разнообразие и няма как да ми омръзне!
- Георги Георгиев, Microsoft Technical инструктор

Защото Ню Харайзънс България разполага с добра база, know-how и екип.
- Стефан Георгиев, IBM и Microsoft инструктор

Заради хората, отношенията в екипа и предимството да си част от компания с изградени традиции и международни стандарти на работа.
- Илияна Димитрова, Microsoft Office инструктор

Удоволствие е за мен да съм част от една от най-успешните компании в областта на обученията. :)
- Костадин Купенов, Инструктор Business Analysis и Project Management

Обичам промяната и разнообразието, а тук ги получавам. Имам свободата да се развивам в различни области, да се срещам с интересни личности и успяващи специалисти. И не на последно място е самият екип. С част от хората сме заедно от години и те не са просто мои колеги, а и мои приятели.
- Лилия Николова, Microsoft Office и Cisco инструктор

Защото сте прекрасен екип и работата с вас е истинско удоволствие. Случайно или не, приятел ме свърза точно с вас и професионалният ви подход и креативност ми допаднаха от самото начало. Ню Харайзънс България има дългогодишна история и опит в сферата и за мен е чест да бъда част точно от този отбор.
- Гинка Илиева, PMP и Business skills инструктор

Какво ти помага да бъдеш добър инструктор?

Мотивацията, с която започвам всеки един тренинг, удовлетворението в края му и непрекъснатият процес на развитие, в който ме поддържа преподавателската дейност като цяло. Добрият инструктор се изгражда трудно, но още по-важно е да се осъзнае, че този процес е непрекъснат.
- Гинка Илиева, PMP и Business skills инструктор

Хората около мен, опитът през годините, упоритост и труд.
- Стефан Георгиев, IBM и Microsoft инструктор

Когато обучаваните ти се доверят, това доверие силно задължава да си на ниво. А ако курсистите са и силно мотивирани да учат, това ме подтиква да се раздавам максимално. Не трябва да се пренебрегва и трупането на практически опит – само теорията не е достатъчна, за да си добър инструктор. Курсистите имат по-голяма полза, когато споделиш с тях реален, практически опит.
- Георги Георгиев, Microsoft Technical инструктор

Един инструктор трябва да познава отлично продукта, за който води обучение. Но това не е достатъчно. Подходът и личното отношение към всеки един от обучаемите е причината утре те да те потърсят отново и да ти вярват.
- Лилия Николова, Microsoft Office и Cisco инструктор

Най-много ми помага желанието да споделям натрупаното знание и интересът към материята.
- Костадин Купенов, Инструктор Business Analysis и Project Management

Търпението и самоиронията. :)
- Илияна Димитрова, Microsoft Office инструктор

Благодарим Ви, че проявявате интерес за работа в компанията ни. Към момента нямаме други отворени позиции, освен инструкторските. За контакт с нас, моля, използвайте email: office@newhorizons.bg.

Експерт сте във Вашата сфера и искате да споделяте опита си с колеги? Елате в New Horizons и станете инструктор за технологията, която обичате!

Като инструктор в New Horizons Bulgaria получавате:
 • Динамична и интересна работа в учебен център с над 21 г. история в провеждането на ИТ и бизнес обучения в България.
 • Участие в програма „обучение за обучители“, воденa от сертифицирани инструктори с дългогодишен опит.
 • Достъп до най-новите технологии и ресурси.
 • Контакт със специалисти от най-успешните компании в България.
 • Мотивация за непрекъснато развитие и сертифициране.
 • Конкурентно заплащане и допълнителен финансов стимул при постигнати високи резултати.
 • Участие в семинари и конференции.
 • Дългосрочен план за развитие.
 • Професионална, позитивна и подкрепяща работна среда.
 • Гъвкав работен график.

Сферите, в които доставяме обучения и можете да кандидатствате, включват, но не се ограничават до:

Технически обучения:
 • Microsoft® (Windows Server, Exchange, Lync, PowerShell, SharePoint, System Center, SQL, Visual Studio, Windows Client, .NET)
 • Linux
 • IBM
 • Разработка на софтуер (.NET, Java, Android)
 • Quality assurance
 • Citrix
 • Vmware
 • Информационна сигурност
Офис продуктивност:
 • Microsoft® Office пакет (Word, Excel, Access, Outlook, PowerPoint, Project, Teams, SharePoint, etc.)
Бизнес обучения:
 • ITIL
 • Управление на проекти: PMP, CAPM, Prince2, Agile, Scrum
 • Lean Six Sigma
 • Бизнес анализ
Естеството на работата изисква инструкторът да притежава комбинация от „твърди“ и „меки“ умения, а това означава:
 • Задълбочено познаване на технологията.
 • Минимум 5 години практически опит.
 • Желание да общува и работи с хора, способност да изгражда доверие.
 • Проактивност, стремеж да продължава да учи и да се развива.
 • Английски език на работно ниво.
 • Висока професионална етика.

Според сферата, в която искате да провеждате обучения, пазарното търсене и Вашата ангажираност, ще обсъдим възможностите за работа на хонорар или на пълно работно време.

Не пропускайте възможността да се развивате, сертифицирате, създавате професионални контакти и да посрещнете нови предизвикателства!

Ние не просто провеждаме курсове, а ежедневно помагаме на специалистите и организациите в България и по света да бъдат по-успешни чрез обучение. Обичаме това, което правим, и се стараем да го правим по най-добрия за клиента начин.

Част сме от най-голямата независима обучаваща организация в света (над 150 учебни центъра в повече от 30 страни), която всяка година е сред 20-те топ компании в света за ИТ обучение в класацията на trainingindustry.com.

Имаме 21 години утвърдено присъствие на българския пазар и над 41 години световна история.

През 2019, 2018, 2015, 2014, 2012 години бяхме отличени за най-добрия европейски център в световната мрежа New Horizons по показатели: ръст в обема на обученията, пазарен дял и оценка на качеството на обучението.

Нашите инструктори многократно са били отличавани в годишната класация на най-добрите инструктори на New Horizons в света. Повече информация за постиженията ни можете да прочете в блога: „Отличия за 2022 г.“, „Отличия за 2019 г.“, „Отличия за 2018 г.“, „Отличия за 2017 г.“, „Отличия за 2016 г.“, „Отличия за 2015 г.“, „Отличия за 2014 г.“, „Отличия за 2012 г.“.

Класацията Digitalk101 – ИКТ ТOP100 компании ни посочи за номер едно доставчик на обучения в България за 2008, 2011 – 2020 г.

Ние сме оторизиран партньор за обучения на водещи ИТ вендори: Microsoft®, IBM®, RedHat®, EC-Council®, Cisco®, Peoplecert®, Axelos®, CompTIA®, PMI® Bulgaria.

Нашите клиенти са водещи организации от всички сфери на българската икономика.