Христине Дикиджиян

Инструктор за Microsoft® Office

Христине Дикиджиян Свържете се с нас

Христине Дикиджиян е сертифициран Microsoft® Office Master и води обучения по Microsoft® Office в New Horizons България.

Като част от екипа на New Horizons е водила обучения по Excel, PowerPoint и Word за големите ни корпоративни клиенти, сред които са: ДСК, ОББ, Виваком, ЛуфтХанза, ЧЕЗ.

Съдейства на курсистите още с индивидуални консултации, като предварително се запознава с тяхната база с данни и подготвя необходимите учебни материали и примери.

При работата си с клиенти, от различни сектори на бизнеса, се сблъсква със сходни проблеми при работата с офисните приложения. Интересните казуси, както и често задаваните въпроси, оформя в статии, с които можете да се запознаете тук.

Христине разсъждава аналитично и умее да обясни материала разбираемо, да приведе подходящите примери и умее да стимулира участниците да бъдат активни в учебния процес. Лесно се адаптира спрямо темпото на всяка група и нивото на познание на участниците в нея. Подхожда с интерес към всички нови поставени казуси и няма да остави неотговорен нито един въпрос, поставен от курсистите. Общуването с Христине е приятно и тя с лекота създава комфортна среда по време на обучението.

Оценки на курсистите (2018-2019)

Оценки на курсистите (2018-2019) за Христине Дикиджиян

Какво казват курсистите ни за нея

„Отлично ниво на преподаване. Синтезиране на информацията, според съответните нужди. Подчертано практическа насоченост на обучението.“

„Много добър инструктор с отлични познания. Бих препоръчала New Horizons на всички, които се интересуват от обучения по Microsoft® Office.“
електро-монтьор, ЧЕЗ-Разпределение

Сертификати

  • 77-726: Word 2016 Expert
  • 77-728: Excel 2016 Expert
  • 77-729: PowerPoint 2016
  • 77-730: Access 2016

Обучения

Microsoft® Excel

Получавайте новини за ИТ и бизнес обучения от Ню Харайзънс

Запишете се