За Ню Харайзънс България

Близо до вас

Мисията на New Horizons Bulgaria е да доставя гъвкаво и ефективно ИТ и бизнес обучение.

Вече повече от 18 години сме надежден доставчик за обучения в България, отличен с редица престижни награди на местно и глобално ниво. Част сме от глобалната мрежа на New Horizons – най-голямата независима ИТ компания в света, с над 38 години история и повече от 30 млн. обучени курсисти.

Ако искате да надградите уменията и актуализирате ИТ сертификатите си, с радост ще ви посрещнем в нашия учебен и сертификационен център, намиращ се в Световен Търговски Център Интерпред, София.

Обучението, от което се нуждаете

Като партньор на много от водещите компании в индустрията, New Horizons Bulgaria провежда оторизирано обучение за Microsoft, CompTIA, IBM, Информационна сигурност, Cisco, VMware, ITIL, PMP, SPM, Бизнес анализ и др.

Намерете обучението, което искате:

  • Офис приложения – основните бизнес приложения за начинаещи и напреднали потребители
  • Технически умения – курсове, с които ще надградите своите ИТ умения
  • Сертификационни курсове – подготовка за сертификационни изпити
  • Бизнес умения – подобрете уменията, които носят успех в света на бизнеса

Съобразено със стила ви на учене

В New Horizons Bulgaria знаем, че вашите нужди от обучение са специфични и че имате предпочитан стил на учене. Гъвкавият ни подход позволява да адаптираме курсовете, така че най-добре да отговорят на вашите потребности.

Изберете подходящия за вас метод на обучение:

Инструктори, които ще запомните

В New Horizons Bulgaria преподават едни от най-високо квалифицираните и опитни инструктори в индустрията. Всички наши инструктори са сертифицирани в съответните области и имат богат практически опит. Учебното съдържание се онагледява с помощта на реални примери, които подпомагат разбирането и запомнянето на материала.

Инструкторите са с вас през целия процес на обучение, за да ви обясняват, напътстват и отговарят на въпросите ви.

Разширете границите на възможностите си

Независимо дали искате да задълбочите техническите си умения, или да се подготвите за сертификационен изпит, New Horizons Bulgaria ще ви помогне да постигнете целта си.

Статистика за обученията

Доказани резултати

  • 70% от уменията, придобити в New Horizons, се прилагат на работното място в първите 8 седмици след края на обучението
  • 59% от курсистите на New Horizons казват, че полученото обучение е било от критична важност за представянето им в работата
  • Знанията и уменията, придобити в New Horizons, се прилагат в 44% от времето на работа

Нашите учебни консултанти ще ви помогнат да намерите решението, което най-добре отговаря на Вашите нужди и бюджет за обучение. Започнете още днес - потърсете ни на телефон: +359 2 421 0040 или ни пишете на: office@newhorizons.bg.