Партньори и оторизация

 
Ню Харайзънс България е сертифициран партньор на редица водещи световни компании в областта на информационните технологии. Благодарение на сътрудничеството с тези организации, можем да гарантираме на нашите клиенти най-качественото и ефективно обучение в ИТ индустрията.

Microsoft партньор за обучения

Всеки Microsoft курс в Ню Харайзънс България се провежда по официален учебен план – Microsoft Official Curriculum (MOC), и се води от сертифициран инструктор – Microsoft Certified Trainer (MCT). Ню Харайзънс България предоставя пълна гама от технически и офис курсове на Microsoft и приема ваучери за безплатно обучение Microsoft SATV.

IBM партньор за обучения

Ню Харайзънс предлага оторизирано IBM обучение чрез партньорството си с Arrow Electronics Inc.,
в ролята му на IBM Global Training Provider.

Оторизиран партньор на CompTIA

CompTIAНю Харайзънс България провежда официални обучения на CompTIA, по одобрени учебни програми, подготвящи за придобиването на CompTIA сертификати. CompTIA курсовете и сертификатите от Ню Харайзънс България помагат за успешното начало на вашата ИТ кариера.

Акредитиран учебен център на EC-Council

Като единственият акредитиран учебен център на EC-Council (EC-Council Accredited Training Center) за България, Ню Харайзънс България е оторизиран да провежда официални EC-Council курсове, сред които световноизвестните програми Certified Ethical Hacker (CEH), Computer Hacking Forensics Investigator (CHFI) и Licensed Penetration Tester (LPT).

Акредитирана обучаваща организация за ITIL® & PRINCE2®

PRINCE2 Accredited Training Organization
ITIL Accredited Training Organization
В ролята си на Акредитирана от PEOPLECERT обучаваща организация за ITIL® и PRINCE2®, Ню Харайзънс България провежда обучения за ITIL® и PRINCE2® по най-новите учебни програми, който помагат да постигнете най-добри резултати от вашето обучение.

Одобрен от AXELOS изпитен център за ITIL® & PRINCE2®

PRINCE2 Approved Examination Organization
ITIL Approved Examination Organization
Като одобрен от AXELOS сертификационен център за ITIL® & PRINCE2® изпити, Ню Харайзънс България ви дава възможност да положите вашия изпит в модерен и удобен сертификационен център веднага след края на обучението си или в удобно за вас време.

Партньор за обучения на EPI

EPI доставя широка гама от услуги за инфраструктурата на центровете за данни, като помага на организациите да правят дизайн, имплементират, оптимизират, тестват, обслужват и поддържат центровете за данни с критично значение, така че да надхвърлят очакванията на бизнеса.
В партньорство с EPI, Ню Харайзънс България доставя широка гама от световно признати сертификационни учебни програми, които подпомагат създаването на устойчиви организации. Програмите на EPI започват от базовото ниво на планиране на центъра за данни, до възстановяването от бедствия и комуникация при кризисен мениджмънт.

Партньор за обучения на Simagine

Ню Харайзънс България стана парнтьор на Simagine Business Simulations, за да улесни въвеждането на програми за промяна и подобрение на процеси във вашата организация. Бизнес симулациите на Simagine са реалистични, ангажиращи и 100% приложими за всяка организация. С тяхна помощ ще разработите по-ефективни решения за по-добрата работа между ИТ и бизнес отделите, оптимизация на бизнес процесите, управление на проекти и ИТ услуги.

Партньор за обучения на Cisco

Cisco Cisco Systems, Inc е световният лидер в областта на мрежовите и комуникационните решения. Компанията е носител на редица престижни международни награди, сред които „№ 1 в иновациите в областта на информационните технологии“ и „No 1 в ИТ индустрията“ от класацията „Компании, от които обществото се възхищава“ на сп. Fortune.
Продуктите, услугите и решенията на Сиско са разработени с цел да помогнат на компаниите и институциите да работят по-ефективно и с по-голяма възвръщаемост от технологичните инвестиции. Продуктовата гама включва решения за:

  • Обединени комуникации (VoIP)
  • Мрежова инфраструктура (LAN и WAN)
  • Безжична свързаност (WiFi, Wimax)
  • Центрове за обслужване на клиенти (Call Center)
  • Защитени комуникационни инфраструктури
  • Видео наблюдение и контрол на достъпа по мрежата
  • Мрежово видео (цифров плакат, IPTV, видео конференции)

Партньор на Red Hat

Red Hat Red Hat е enterprise софтуерна компания с модел за разработка с отворен код.
С инженери, свързани с общностите за отворен код, свободата на нашия абонаментен модел и широкото портфолио от продукти, които непрекъснато се разширяват, Red Hat е тук, за да ви помогне да се изправите пред предизвикателствата на Вашия бизнес.
Red Hat остават верни на първоначалната цел на отворения код, като допринасят за неговото развитие, за да произвежда по-добър софтуер.
Практическото обучение и сертификация за Red Hat могат да помогнат за изграждането на кариерата ви и да подпомогнат екипа да работят решават по-бързо по-сложни казуси. От обучение по Linux® до сертифициране за DevOps до много други предложения за курсове, Red Hat предлага пътека, която ще отговори на целите на Вашата кариера и бизнес.

Партньор на EDB Postgres

EDB Postgres EDB предоставя софтуер и услуги за базата данни с отворен код PostgreSQL. EDB разработва и интегрира подобрения в производителността, сигурността и управляемостта в PostgreSQL, за да подпомогне работата на корпоративния клас за бази данни - EDB Postgres Advanced Server. EDB също е разработила съвместимост с бази данни за Oracle, за да улесни миграцията на натоварвания от Oracle към EDB Postgres и да поддържа работата на много натоварвания на Oracle в EDB Postgres.
EDB предоставя сертификационни пътеки за PostgreSQL и EDB Postgres Advanced Server. Програмата за сертифициране поставя световния стандарт за професионалисти на Postgres, а сертифицираните специалисти запълват нарастващата нужда от знания за Postgres.

Партньор на DASA

DASA DevOps Agile Skills Association (DASA) е независима и отворена асоциация, подпомагаща развитието на обучението и сертифицирането на DevOps на световния пазар. DASA подкрепя развитието на високопроизводителни ИТ специалисти и екипи чрез гъвкави инициативи на DevOps.
DASA вярва, че чрез определяне на ролите и създаване на универсална квалификация за DevOps, и гъвкаво развитие на уменията на специалистите, тя ще помогне на организациите да идентифицират компетенциите, необходими за новите роли, създадени от DevOps движението.
По-важното е, че чрез въвеждането на мисълта за лидерство DASA има за цел да вдъхнови ИТ специалистите да служат като проводници на промените, като практикуват и споделят това, което са научили.