Защо да ни изберете за доставчик на вашите обучения

Глобално присъствие

Основана през 1982 г., днес New Horizons Computer Learning Centers е най-голямата независима компания за ИТ обучение в света с над 300 учебни центъра в 70 страни.

Признати на българския пазар

Ню Харайзънс България е утвърден доставчик за ИТ и бизнес обучения с 17-годишна история на българския пазар и множество отличия. (Научете повече)

По-висок ROI

Проучвания сред мениджъри показват, че обученията в Ню Харайзънс имат 4:1 съотношение ползи-разходи, изчислено на база повишената продуктивност на служителите, в следствие на посетените курсове.

Гъвкави учебни методи

Ние знаем, че всеки човек има различен стил на учене. Затова ви предлагаме гъвкави форми на обучение, които да отговорят на вашите специфични изисквания и възможности. (Научете повече)

Опитни инструктори

В Ню Харайзънс България преподават едни от най-високо квалифицираните и опитни инструктори в индустрията. Всички наши инструктори са сертифицирани в съответните области и имат богат практически опит. (Научете повече)

Личен учебен консултант

За всеки наш клиент отговаря квалифициран учебен консултант, който предоставя съвети и насоки относно обучението и проследява процеса от начало до край.

Безплатен тест-драйв

Не знаете какво да очаквате от обучението? Заявете участие и заповядайте на безплатен тест-драйв на всеки присъствен курс от публичния ни график.

Безплатна консултация за нуждата от обучение

Екипът на Ню Харайзънс България е на разположение, за да обсъди вашите нужди от обучение и да ви насочи към подходящите курсове и учебни методи.

Оценка на знанията преди курса

Ню Харайзънс България предлага безплатни тестове за оценка на знанията преди курса, за да се определи нуждата от обучение и да се гарантират по-добри резултати.

Безплатно повторно посещение на курс

Всеки курс може да бъде посетен втори път безплатно, което подпомага затвърждаването на придобитите умения и увеличава възвръщаемостта на инвестициите.

Гаранция за качество

Ако в края на първия ден от обучението ни кажете, че то не отговаря на вашите очаквания, ще възстановим пълната сума, която сте заплатили за него.