Местоположение

Ню Харайзънс България
бул. Драган Цанков 36
Интерпред, Блок А, етаж 6
София, 1040

office@newhorizons.bg
Обучения: +359 885 666 815
Изпити: +359 885 601 989

Работно време:
понеделник - петък:
от 9:00 до 17:00 ч.

Часове за обучение
с ментор:

понеделник - събота:
от 9:00 до 17:00 ч.

Указания за транспорт до учебен център Ню Харайзънс България

Офисът на Ню Харайзънс България се намира в сградата на Световен Търговски Център Интерпред– гр. София, бул. 'Драган Цанков' No 36, Интерпред, блок А, етаж 6.

Директни линии

Метро

Слиза се на спирка 'Жолио Кюри'. При излизане от подлеза сградата на Интерпред се намира по диагонал отдясно.

Автобусна линия 413

Пътува се по бул. 'Драган Цанков' и се слиза на спирка 'СТЦ Интерпред'. Ако се пътува в посока Младост, сградата на Интерпред е от дясната страната на спирката.

Маршрутни линии 23, 47 и 49

Пътува се по бул. 'Драган Цанков' и се слиза на спирка 'СТЦ Интерпред'. Ако се пътува в посока Младост, сградата на Интерпред е от дясната страната на спирката.

Транспорт от спиркахотел 'Плиска'

С линии на градския транспорт

Пътува се по „Цариградско шосе” с тролейбусни линии: 4, 5, 8, 11 или автобусни линии: 72, 76, 84, 114, 204, 213, 214, 280, 305, 306, 604. Слиза се на спирка хотел 'Плиска' и се върви пеша по улица 'Жолио Кюри' около 10-15 минути, докато се стигне до кръстовището на 'Жолио Кюри' и бул. 'Драган Цанков'. Пресича се бул. 'Драган Цанков' и сградата на Интерпред се пада от лявата страна.

Транспорт от Централна ж.п. гара и Централна автогара:

Автобусна линия 413

Пътува се по бул. 'Драган Цанков' в посока квартал 'Младост' и се слиза на спирка 'СТЦ Интерпред'. Сградата на Интерпред е от дясната страната на спирката.

Автобусни линии 213, 214, 305

Пътува се по б ул. 'Цариградско шосе' и се слиза на спирка хотел 'Плиска'. Върви се пеша по улица 'Жолио Кюри' около 10-15 минути, докато се стигне до кръстовището на 'Жолио Кюри' и бул. 'Драган Цанков'. Пресича се бул. 'Драган Цанков' и сградата на Интерпред се пада от лявата страна.

С лек автомобил

Пътува се по бул. 'Княгиня Мария Луиза', пресича се бул. 'Сливница' и на ЦУМ се завива на ляво, по бул. 'Цар Освободител'. Пресичат се бул. 'Васил Левски' и бул. 'Евлоги и Христо Георгиеви' и се продължава направо по бул. 'Цариградско шосе'. Завива се надясно по бул. 'Пейо Яворов' и на първото кръстовище се завива наляво по бул. 'Драган Цанков'. Сградата на Интерпред е след около 1 км, от дясната страна на булеварда.

Транспорт от летище София:

С лек автомобил/такси

Пътува се по бул. 'Брюксел' и бул. 'Александър Малинов' в посока ж.к. 'Младост 4'/Бизнес Парк. Минава се под бул. 'Цариградско шосе' и вдясно остава хотел 'Метрополитан'. Завива се вдясно по бул. 'Андрей Сахаров' и се продължава само направо, по бул. 'Проф. Марко Семов' и бул. 'Драган Цанков'. Сградата на Интерпред е от лявата страна на булеварда.