Adobe обучения

Ползи от обученията за Adobe

Adobe предлага пакет от софтуери за мултимедия и креативност, които задават стандарта за създаване на печатни и дигитални маркетинг материали. Продуктите на Adobe позволяват да дадете свобода на въображението си и да създадете запомняща се визия. Подходящи са както за професионална, така и за лична употреба.

Курсовете за Adobe на Ню Харайзънс България ви помагат да овладеете тънкостите на Adobe продуктите, за да постигате с лекота желания резултат.

Открийте продуктите на Adobe

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop - Adobe Photoshop е приложение за редактиране на изображения, която ви позволява да подобрявате, ретуширате и манипулирате снимки и други изображения.

Adobe InDesign

Adobe InDesign - Adobe InDesign е професионално приложение за предпечат, което можете да използвате за създаване на печатни материали, електронни книги и други дигитални издания.

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator - Adobe Illustrator е стандарт за създаване на векторни графики, включително лога, иконки, илюстрации и типография. Намира приложение за печат, уеб, видео и мобилни платформи.

Adobe Captivate

Adobe Captivate - Adobe Captivate е програма за създаване на интерактивно съдържание за електронно обучение, която ви позволява да включите изображения, видео, анимации, аудио и викторини.

Adobe Acrobat

Adobe Acrobat - Adobe Acrobat се превърна в универсална платформа за създаване, управление и интегриране на PDF документи.

Adobe Flash

Adobe Flash - Adobe Flash е инструмент за създаване на анимация и мултимедийно съдържание, съвместими с различни устройства и браузъри.

Adobe Certified Expert Certification (ACE)

За всеки продукт на Adobe е наличен сертификат, наречен Adobe Certification Expert (ACE).