Курсове

Какво ни прави различни?

Ню Харайзънс България е част от най-голямата независима компания за ИТ обучения, New Horizons Computer Learning Centers, която доставя повече курсове от всяка друга компания за ИТ обучения в света.

Ню Харайзънс предоставя широк набор от оторизирано обучение и сертификация на водещите компании в индустрията, като Microsoft, EC-Council, IBM, Cisco, Citrix, VMware и др. Ние сме най-големият доставчик на Microsoft обучения, провеждащ над 40% от всички оторизирани обучения на Microsoft в света.

Изборът на точното обучение или сертификационна пътека често е труден и нашите клиенти ценят помощта ни, която улеснява този процес. Ню Харайзънс може да помогне на вашата компания да намери най-подходящото решение за всеки отдел, съобразно специфичните бизнес нужди и бюджетни възможности.

Статистика за обученията

  • 70% от уменията, придобити в Ню Харайзънс, се прилагат на работното място в първите 8 седмици след края на обучението
  • 59% от курсистите на Ню Харайзънс казват, че полученото обучение е било от критична важност за представянето им в работата
  • Знанията и уменията, придобити в Ню Харайзънс, се прилагат в 44% от времето на работа

Курсове, съобразени със специфичните ви нужди

Обученията на Ню Харайзънс България варират от приложения за офис продуктивност (Microsoft Office, Adobe) до сложни системи от вендори като Microsoft, Cisco и Citrix. Вижте списъка с популярни курсове по-долу:

Иновативни и гъвкави методи на обучение

В Ню Харайзънс България знаем, че имате предпочитан стил на учене. Гъвкавият ни подход позволява да адаптираме курсовете, така че най-добре да отговорят на вашите потребности.