Изпити и обучения в периода на необичайна ситуация, създадена от вирус COVID-19

Уважаеми клиенти и партньори на Ню Харайзънс България,

Тъй като броят на случаите с коронавирус (COVID-19) продължава да ескалира в световен мащаб, Ню Харайзънс България предприе превантивни мерки за защита на здравето и безопасността на нашите служители, клиенти и доставчици. С тези мерки целим осигурим непрекъснатост на висококачествените учебни услуги, които доставяме на клиентите си.

График на обучения

  • Месец предварително преглеждаме целия график за обучения и решаваме заедно с нашите клиенти дали да проведем курсовете в традиционна класна стая, виртуална класна стая (Online LIVE®) или комбинация от двете.
  • Всяка физическа стая в Ню Харайзънс България е свързана със съответстваща виртуална класна стая. Всеки курсист може да реши дали иска да посещава традиционна класна стая в нашия офис или виртуална класна стая онлайн.
  • Във връзка с епидемичната ситуация в България, всички обучения в Ню Харайзънс България до 15 юни 2020 г. ще бъдат провеждани само в Online LIVE® класна стая и повечето ни служители ще работят от вкъщи.

За Online LIVE® класна стая

Над 1 милион ученици са посетили Online LIVE® в New Horizons през последните 15 години, което им осигурява гъвкавост и ефективен учебен процес.

Online LIVE® класната стая ви позволява да изберете как искате да учите - дистанционно или в класна стая в нашия учебен център. Тази форма на обучение съчетава най-доброто от традиционното и онлайн обучението - гъвкавостта и ефективната комуникация с други участници и преподавателя.

Идентични съдържание, лаборатория и инструктор

Научете повече за Online LIVE® класна стая  

Сертификационни изпити

Отлагаме всички регистрирани кандидати за изпити след 15 юни 2020 г. Моля да обърнете внимание, че някои изпити се предлагат с възможност за провеждане онлайн. Можете да видите списък на посочения линк

Работа отдалечено

Ние силно препоръчваме на екипа ни да работи от вкъщи. Ако някой е контактувал с диагностициран заразен човек, трябва да работи от вкъщи за 2 седмици. Препоръчваме работата отвкъщи на всички, чиято дейност го позволява. Ню Харайзънс България е напълно оборудвана, за да може екипът да работи със сигурна връзка от всяка локация.

Работа от офиса

Ние ще продължим да:
  • Осигуряваме дезинфектант за ръцe в зоната за изчакване;
  • Спазваме стриктно режима за почистване и дезинфекция;
  • Осигуряваме носни кърпички на кандидатите при пристигането им в центъра;
  • Позволяваме на кандидатите да носят маска или ръкавици за еднократна употреба;
  • Напомняме на служителите, курсистите и кандидатите за изпити да мият ръцете си и да използват средства за дезинфекция при пристигане в центъра.

Политика за гостите

Поставена е табела на вратата на нашия център. Чрез кратка серия от въпроси, описани на нея, молим нашите гости да потвърдят, че не са: пътували до засегната страна; били в контакт със засегнати лица или лица, пътували до засегната държава; или са проявили каквито и да е симптоми преди да влязат в учебния център. Табелата също така указва, ако отговорът на поне един от въпросите е положителен, е необходимо лицето да напусне учебния център и да промени периода на обучение или изпит по телефон, чат или имейл.

Ако курсистите / кандидатите за изпит влязат в центъра, ще бъдат помолени да потвърдят, че са прочели табелата за влизане и да попълнят кратко проучване.

Оценяваме Вашето разбиране и подкрепа в осигуряването на здраве и благополучие на нашите служители и непрекъснатостта на бизнеса.

Наблюдаваме ситуацията и ще ви държим в течение.

Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с Вашия личен консултант или чрез следните канали за връзка:

office@newhorizons.bg

Изпити: 0885 601 989

: https://www.facebook.com/NewHorizonsBG

Бъдете здрави!

Success With Online LIVE®!